ثبت وب سایت          تبلیغات          RSS          درباره ما          تماس با ما
امروز دوشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۷

طرز تهیه ماکارونی,طرز تهیه ماکارونی با گوشت,طرز تهیه ماکارونی با مرغ

ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش تغذیه ای مناسب و مفید است. به دلیل ماهیت کربوهیدراتی این غذا که شاخص غذاهای برپایه غلات است ، در صورت در نظر گیری هرم انرژی در پایه آن قرار می گیرد این امر نشان دهنده سهم بالای آن در تأمین انرژی مورد نیاز روزانه است. در ادامه نحوه پخت چند نوع ماکارونی را به شما آموزش می دهیم.


طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده:
مواد لازم:

ماکارونی                      ۶۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده           ۵۰۰ گرم
آب گوجه فرنگی             ۲ فنجان
جعفری ساطوری شده     قدری
پنیر گرویر                      ۱۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی        ۴ قاشق سوپخوری
کره                             ۵۰ گرم
نمک                            قدری
فلفل                            قدری

طرز تهیه:

ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب می‌کنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب می‌ریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن می‌ریزیم و یک دو قاشق روغن در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش می‌ریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن می‌دهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
در صورتی‌که بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد می‌ریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
پیاز سرخ شده را در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط می‌کنیم و گوشت را کمی سرخ می‌کنیم آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل می‌کنیم و داخل گوشت می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل می‌زنیم و می‌گذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود.
ماکارونی را در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم و کره را روی ماکارونی می‌گذاریم تا کره آب شود و بلافاصله از روی آتش بر می‌داریم، ممکن است یک طرف دیس را ماکارونی بریزیم و طرف دیگر گوشت و کمی جعفری خرد شده روی گوشت بپاشیم و یا گوشت را جداگانه و ماکارونی را جدا در ظرف دیگری قرار دهیم.
به‌طور کلی با انواع ماکارونی یا اسپاگتی می‌توان پنیر مصرف کرد‌، در این‌صورت بهتر است مقدار پنیر رنده شده سر میز ببریم - به‌جای گوشت چرخ کرده ممکن است از قیمه پخته شده آماده شده استفاده کرد.
اگر مطابق با مقدار مواد اولیه مصرف کنید غذا فوق برای ۶ نفر می‌باشد

طرز تهیه ماکارونی با مرغ:

مواد لازم:
ماکارونی لوله ای                          250 گرم
روغن زیتون                                 1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون استخوان              نیم کیلوگرم
سیر                                          3 حبه
گوجه فرنگی، خرد شده                نیم کیلوگرم
سس گوجه فرنگی                       250 گرم
آب لیموی تازه                             2 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای نرم                          نصف پیمانه
ریحان تازه، خرد شده                    به میزان دلخواه
پوست لیمو، کاملاً خرد شده          یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه                                  به میزان دلخواه
 
روش تهیه:
ماکارونی را در آب در حال جوشیدن بریزید تا بپزد. دقت نمایید که در آب، نمک نریزید.
در این زمان، روغن زیتون را در یک ماهیتابه نچسب حرارت دهید. سینه مرغ را به تکه های کوچک خرد نمایید. سیر را کاملاً خرد کنید و همراه با تکه های مرغ، در ماهیتابه بریزید. آن‌ها را مرتب هم بزنید تا رنگ صورتی مرغ تغییر کند. سپس آن‌ها را به ظرف دیگری منتقل نمایید تا گرم بمانند.
گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و آب لیمو را در همان ماهیتابه بریزید و حرارت دهید تا شروع به جوشیدن کنند.
سپس پنیر خامه ای را بیفزایید و به هم بزنید تا پنیر ذوب شود.
ماهیتابه را حدود 2 الی 3 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید تا ترکیب سس کمی غلیظ شود.
ماکارونی را آبکش نمایید. آن را داخل ماهیتابه بریزید و با سایر مواد مخلوط کنید تا کاملاً به سس آغشته شود.
مرغ و ریحان و پوست لیمو را نیز اضافه نمایید و اگر مایل هستید، روی آن‌ها مقداری فلفل سیاه بپاشید.
 


طرز تهیه ماکارونی با سویا:
مواد لازم:
سویای دانه ریز                                   یک پیمانه
فلفل دلمه ای                                     یک عدد متوسط
جوانه ماش                                        یک پیمانه
پیاز                                                  یک عدد درشت
سیر                                                 2 تا 3 حبه
سس گوجه فرنگی                              2 تا 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو                                            یک قاشق غذاخوری
کاری، فلفل، زردچوبه و نمک                 به مقدار لازم
روغن زیتون                                        2 تا 3 قاشق غذاخوریماکارونی

طرز تهیه:
ابتدا سویا را به مدت 15 دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا کاملاً نرم شود. سپس آب آن را خالی کنید و سویا را بین دو دست خوب بفشارید تا آب آن کاملاً گرفته شود.
سپس در یک تابه مناسب همراه با روغن آن را تفت دهید. در این مرحله سویا باید با حرارت زیاد تفت بخورد.
بعد پیاز و سیر رنده شده را به سویا اضافه کنید تا با آن سرخ شود و کاملاً طلایی رنگ شود.
بعد کمی نمک و آب لیمو را اضافه کنید. زردچوبه نمک و فلفل و کاری را هم بیفزایید.
سپس سس گوجه فرنگی را هم به این مایه اضافه کنید تا با آن تفت بخورد در آخر فلفل دلمه ای و بعد از چند دقیقه جوانه ماش را در آن بریزید و 5 4 دقیقه ای در ظرف را ببندید تا جا بیفتد این مایه را می توانید همراه با ماکارونی یا برنج دم کنید و صرف نمایید.

منبع: نیازنگار

مطالب مرتبط

موارد مرتبط

نظرات

کد امنیتی
فرصت نگار
فرصت نگار

اشتراک در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه نیازنگار می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

دیگران می خوانند