ثبت وب سایت          تبلیغات          RSS          درباره ما          تماس با ما
امروز دوشنبه، ۲۶ آذر ۱۳۹۷

طرز تهیه حلوا,طرز تهیه حلوا با آرد گندم چگونه است؟,دستور پخت حلوا

حلوا دسر محبوب ایرانی‌هاست که انواع مختلفی دارد؛ ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه حلوای ساده و مجلسی و حلوای هویج را به شما آموزش دهیم که در مراسم‌های مختلف طرفداران مخصوص خود را دارد و در ماه مبارک رمضان نیز می‌تواند زینت بخش سفره‌های افطار شما باشد و کالری و انرژی از دست رفته شما را تامین کند.

حلوای ساده:


مواد لازم:
آرد گندم         1 کیلوگرم
شکر              750 گرم
روغن             750 گرم
زعفران           نیم مثقال
آب                4 لیوان
گلاب             ½ لیوان

طرز تهیه:
روغن را در یک تابه بزرگ ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم تا داغ شود. سپس آرد را می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا آرد کامل سرخ شود (مهمترین نکته برای یک حلوای خوب سرخ شدن آرد آن به مقدارِکافی است. به این صورت که آرد باید با حرارت ملایم به حدی سرخ شود که رنگ آن خرمایی و عطر آن بلند شود و خوب روغن بیاندازد.)
سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا به فرم شربت در آید. آنگاه گلاب و زعفران ساییده شده را در شربت می ریزیم و آرد سرخ شده را از روی اجاق گاز بر می داریم و کنار می گذاریم و شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا شربت جذبِ حلوا شود.
 

طرز تهیه حلوا,طرز تهیه حلوا با آرد گندم چگونه است؟,دستور پخت حلوا


توجه داشته باشید که آرد و روغن داغ است و به محض اضافه کردن شربت می پاشد و ممکن است دستتان را بسوزاند؛ پس احتیاط کنید. بعد از اضافه کردن شربت مخلوط آرد کمی جمع می شود و شکل حلوا را به خود می گیرد؛ باز هم 5 تا 10 دقیقه روی حرارت کم دائم هم بزنید تا حلوایتان آماده شود. دقت کنید که بعد از ریختن شربت، حلوا نباید زیاد روی شعله قرار گیرد، زیرا شربت آن می سوزد و حلوا خشک و سفت می شود.
سپس حلوا را در دیس می کشیم و بر طبق سلیقه تزیین می کنیم.

حلوای مجلسی:


مواد لازم:
آرد سنگک                    1 کیلو
روغن نباتی                  2 پیمانه
روغن مایع                  نصف پیمانه
کره                             100 گرم
حلوا شکری                  100 گرم
پودر گل سرخ            1 ق چای خوری
زنجبیل                    نصف ق چایخوری
فلفل سیاه               نصف ق چایخوری
نمک                        1 ق چایخوری
هل، دارچین و زیره      1 ق چایخوری
پودر نارگیل و کنجد       به میزان لازم

طرز تهیه:
نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می‌كنیم. سپس آرد الك شده و نمك را به آن اضافه و حرارت را ملایم می‌كنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شكلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه) سپس حلواشكری رنده شده را به آن می‌افزاییم و كنجد، پودرنارگیل و كره را نیز اضافه كرده و حرارت را ملایم‌تر می‌كنیم تا پودر نارگیل و كنجد نسوزد. بعد سایر ادویه‌ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل‌سرخ و فلفل‌سیاه) را اضافه كرده و كاملا مخلوط می‌كنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می‌زنیم.

طرز تهیه حلوا,طرز تهیه حلوا با آرد گندم چگونه است؟,دستور پخت حلوا

مواد لازم شربت حلوا:
شکر        4 پیمانه
آب          2 پیمانه
گلاب       نصف پیمانه
زعفران    1 ق مرباخوری


طرز تهیه شربت:
شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شكر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آن‌گاه زعفران را اضافه كرده و گلاب را نیز بعد از آن می‌افزاییم و حرارت را خاموش می‌كنیم.
 

حلوای هویج:


مواد لازم:
هویج اب بز شده و بوره شده     450 گرم
شکر                                    1/4 بیمانه
روغن                                    1 پیمانه
گلاب                                    مقداری
زعفران آب شده                      3 ق غ
ارد سفید                             1 پیمانه
 

طرز تهیه:
ابتدا ارد را تفت میدهیم به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بعد روغن را اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا مایع یک دست شود.
آرام آرام پوره هویج را اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم.
در انتها هم گلاب و زعفران خوب هم میزنیم تا اینکه با تکان دادن حلوا از قابلمه جدا شود تا سرد نشده تزیین کنید.

طرز تهیه حلوا,طرز تهیه حلوا با آرد گندم چگونه است؟,دستور پخت حلوا

منبع: نیازنگار

مطالب مرتبط

موارد مرتبط

نظرات

کد امنیتی
فرصت نگار
فرصت نگار

اشتراک در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه نیازنگار می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

دیگران می خوانند